Efter försäljning

När  du ska sälja din bostad är det mycket att tänka på. Här kommer en kort guide med hur vi arbetar och vad du bör tänka på före, under och efter försäljningen. För mer information kontakta vårt kontor.

1

Tillträde

Tillträde sker oftast på vårt kontor i samarbete med banken. Inför tillträde upprättar vi en likvidavräkning som skickas till er några dagar innan. I likvidavräkningen framgår hur kostnaderna ska fördelas. Köpare betalar slutlikid och säljarens eventuella lån löses. Köpebrev/köpebevis överlämnas när slutbetalning är gjord. Mäklarjournalen överlämnas.

2

Uppföljning av affären

Försäljningen är klar. Vi hjälper er efter affären med skattedeklaration av försäljningen. Kontakta oss gärna om det är något ni undrar över.

När uppdraget är slutfört är vi tacksamma om ni hjälper till med utvärdering av hur ni upplevt försäljningsprocessen. Vårt mål är att ständigt förbättras.

Fastighetsförmedling

Alltid kunden i fokus

Att köpa eller sälja bostad är en av livets största affärer. Med erfarenhet, stort engagemang och mycket god lokalkännedom ger våra fastighetsmäklare dig en personlig vägledning genom processen.

https://app.weply.chat/#!/widget/5055