Före försäljning

När  du ska sälja din bostad är det mycket att tänka på. Här kommer en kort guide med hur vi arbetar och vad du bör tänka på före, under och efter försäljningen. För mer information kontakta vårt kontor.

1

Ett första möte

Vi kommer hem till er, presenterar oss och hur vi arbetar. Tillsammans går vi igenom er bostad , diskuterar försäljningsstrategi, förutsättningar och tidsplan för försäljning. Efter vårt möte återkommer vi med en skriftlig marknadsvärdering, en offert vad som ingår i vårt erbjudande och förslag på uppdragsavtal.

2

Presentation av er bostad

Nästa steg är att förbereda försäljningen. Styling, vi kommer med förslag på åtgärder som gör er bostad mer attraktiv  inför fotografering och visning. Det räcker ofta med mindre förändringar. Sen är det dags att beställa fotograf, planritning, samla in fakta, eventuellt besiktning och kontrollmätning av bostadsarean. Vi  kontrollera energideklarationen, detaljplaner, samfälligheter, servitut, stämmer av med bostadsrättsföreningen, beställer mäklarbild, årsredovisning  och stadgar. Det är oerhört viktigt att göra ett grundligt förarbete för att undvika framtida problem. När bilder och underlag är klara gör vi ett inspirerande prospekt för er bostad som skickas över till er för eventuella justeringar  innan annonsering.

3

Marknadsföring till intressenter

Nu är det dags för publicering. Marknadsföring sker i digitala kanaler på Hemnet,  Booli, Blocket och vår hemsida. Vi arbetar aktivt med vårt kundregister och vårt sociala nätverk. Vårt centrala och attraktiva läge på Davidshallstorg 9 i Malmö gör att många intressenter kommer in och vill ha hjälp med att hitta ett nytt boende.

Fastighetsförmedling

Alltid kunden i fokus

Att köpa eller sälja bostad är en av livets största affärer. Med erfarenhet, stort engagemang och mycket god lokalkännedom ger våra fastighetsmäklare dig en personlig vägledning genom processen.

https://app.weply.chat/#!/widget/5055